Turn Signal Wont Turn Off when Wheel Goes Back Straight - Chevy Cobalt Forum / Cobalt Reviews / Cobalt SS / Cobalt Parts
Register Home Forums Photo Gallery Garage Search Today's Posts Mark Forums Read Auto Escrow
Chevy Cobalt Owners Lounge General Chevy Cobalt discussion

YourCobalt.com is the premier Chevrolet Cobalt Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-06-2009, 10:27 AM
sjhern's Avatar
Newcomer
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1
Turn Signal Wont Turn Off when Wheel Goes Back Straight

The mechanism to turn Off the turn signal after the turn is completed and the wheel is back straight does not turn the signal off..

Does anyone know if this is an easy fix or a broken part?
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 10-06-2009, 03:46 PM
cobaltinator's Avatar
Cobalt Specialist


 
Join Date: Sep 2007
Location: Destin Florida
Posts: 1,125
Garage
Send a message via Yahoo to cobaltinator
Mine does this from time to time also. Its a pain in the ass but I dont knwo what to do about it yet. I was waiting for a couple more people to have the issue cause I didnt want to sound like an idiot at my dealership cause if they havent heard of something they wont fix it. They are lazy and a bunch of morons.
__________________
  #3  
Old 10-06-2009, 04:15 PM
Newcomer
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 49
mine does this sometimes also
  #4  
Old 10-06-2009, 04:18 PM
Will mpg's Avatar
Not justice...Punishment
Staff Alumni
YourCobalt.com Premium Member


 
Join Date: Sep 2009
Location: Brownsville, TN U.S.A.
Posts: 3,829
Garage
Quote:
Originally Posted by cobaltinator View Post
Mine does this from time to time also. Its a pain in the ass but I dont knwo what to do about it yet. I was waiting for a couple more people to have the issue cause I didnt want to sound like an idiot at my dealership cause if they havent heard of something they wont fix it. They are lazy and a bunch of morons.
You need another stealership.
__________________
  #5  
Old 10-06-2009, 05:15 PM
Cobalt Specialist
 
Join Date: Aug 2007
Location: Long Island, New York
Posts: 1,115
mine does this but it doesnt bother me. I have heard many stories though of this happening and dealer fixing it under the bumper to bumper warranty. It is a piece thats broke and need replacement, but i dont know which piece.
__________________
2007 Black LT coupe
35% Tint all around - Completly debadged - Side Moldings Removed
KICKER ZX 650 RMS interior amp - KICKER ZX1000 RMS Sub Amp
1 KICKER 12" L7 - All new pioneer interiors - Pioneer Avic Z2 W/ GPS
Rockford 1 Farad capcitor - Trunk, Doors, and Rear deck Dynamated - PS2 with guitar hero
Blue footwell neons - Two Alpine type S Tweeters

Engine mods:
K&N air filter
^^^RIP^^^
2006 TBSS!
  #6  
Old 10-06-2009, 05:17 PM
cobaltinator's Avatar
Cobalt Specialist


 
Join Date: Sep 2007
Location: Destin Florida
Posts: 1,125
Garage
Send a message via Yahoo to cobaltinator
It works sometimes and sometimes not.... I dont care if it works or not as it dosnet really bother me too much.
__________________
  #7  
Old 10-06-2009, 05:37 PM
HTx's Avatar
HTx HTx is offline
Forum Regular
 
Join Date: Jul 2009
Location: San Marcos, Texas
Posts: 201
Garage
Checked it out with my mechanic one time and he said it's not that anything is broken, it's just that the cache has worn down so it's not neccesarily as effective. As far as I know the dealer doesn't fix it, and it can cost a good amount of money when it's probably just as easy to just switch it off yourself if it doesn't do it automatically.
__________________
  #8  
Old 10-06-2009, 11:59 PM
Crispino's Avatar
Contributor
 
Join Date: Jul 2009
Location: Rochester, NY
Posts: 253
Garage
Send a message via AIM to Crispino
same problem with mine.. i gave up lol i just deal with it..
__________________
Living with a conscience is like driving a car with the brakes on.
- Budd Schulberg
  #9  
Old 11-11-2011, 08:10 AM
acoutu's Avatar
Expert
 
Join Date: Apr 2011
Location: Kelowna, BC
Posts: 985
Garage
Had this happen yesterday. Looked around under the plastic column cover and noticed my turn signal stick housing was a bit loose. Took a screw driver to pop the tab back into place, but its worked perfect again since being locked back in. No pics unfortnately, but if this piece is loose, that very likely the problem.
  #10  
Old 11-11-2011, 03:58 PM
Bolrae's Avatar
Veteran
 
Join Date: Mar 2010
Location: Dallas, Texas
Posts: 520
Garage
All cobalts do it but it only happens to me every once in awhile.
__________________
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -7. The time now is 06:05 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2