Turn Signals Not Ticking - Chevy Cobalt Forum / Cobalt Reviews / Cobalt SS / Cobalt Parts
Register Home Forums Photo Gallery Garage Search Today's Posts Mark Forums Read Auto Escrow
Problems and Service Talk about any mechanical problems you are having

YourCobalt.com is the premier Chevrolet Cobalt Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-19-2010, 03:22 PM
JoZaY's Avatar
Forum Regular
 
Join Date: Jun 2009
Location: sa, tx
Posts: 248
Send a message via AIM to JoZaY Send a message via Yahoo to JoZaY
Turn Signals Not Ticking

my turn signals work just fine. they light up in the dash and come on when i need them to...but for some reason the ticking noise went out. its not really a bother cuz the point is for them to just work righht? but its annoying that the ticking isnt there. im just too used to it. and i hate when people in my car tell me that i didnt use my signal when i turned cuz they didnt hear the ticking. anyone know whats up???
__________________

FULLY BOLTED AND TRIFECTA TUNED!
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 09-19-2010, 03:24 PM
Eyesore's Avatar
Expert
 
Join Date: Aug 2010
Location: Yarmouth, Nova Scotia
Posts: 911
Garage
Send a message via Yahoo to Eyesore
its the relay that makes the clicking noise, check urs to make sure its still good..think its located under the hood in the fuse panel, but don't quote me on it, it may be inside the car
__________________

Magnaflow Catback, Jet Performance Chip, B&M Shift+, 8000k bi-xenon H.I.Ds, and more
  #3  
Old 09-19-2010, 03:30 PM
JoZaY's Avatar
Forum Regular
 
Join Date: Jun 2009
Location: sa, tx
Posts: 248
Send a message via AIM to JoZaY Send a message via Yahoo to JoZaY
do you know the abreveation for the relay? i took a quick gander in both fuse boxes but none of them looked like they would be it.
__________________

FULLY BOLTED AND TRIFECTA TUNED!
  #4  
Old 09-19-2010, 06:23 PM
hailcesar75's Avatar
Forum God
 
Join Date: Nov 2008
Location: broooooklyn, NY
Posts: 2,632
I don't think there is anything like that in the fuse box.
__________________
Dropped Carbon Fiber SS, Project JDM

  #5  
Old 09-19-2010, 06:34 PM
Banned


 
Join Date: Feb 2009
Location: Mechancisburg, PA
Posts: 7,805
Send a message via AIM to camopaint0707
the cobalt does not have a relay, the cobalt turn signals run through the PCM in the car, the sound comes from your speaker in the front left
  #6  
Old 09-19-2010, 06:44 PM
hailcesar75's Avatar
Forum God
 
Join Date: Nov 2008
Location: broooooklyn, NY
Posts: 2,632
Quote:
Originally Posted by camopaint0707 View Post
the cobalt does not have a relay, the cobalt turn signals run through the PCM in the car, the sound comes from your speaker in the front left
See!! Ha ha
__________________
Dropped Carbon Fiber SS, Project JDM

  #7  
Old 09-19-2010, 08:10 PM
stickx911's Avatar
Cobalt Specialist
 
Join Date: Feb 2010
Location: Charlotte NC
Posts: 1,334
Garage
similar problem here, but its just my speaker gone bad.

test it by setting your radio to only play front left. no sound = toasted speaker.
__________________
  #8  
Old 09-19-2010, 11:32 PM
dkscbalt's Avatar
Veteran


 
Join Date: Jun 2009
Location: Wisconsin
Posts: 527
Send a message via Yahoo to dkscbalt
Did you recently install an aftermarket head unit? Mine stopped working after I put my pioneer in.
__________________

Built not bought fully bolted 2.2 and Trifecta Tuned

Authorized Trifecta Reseller In Central Wisconsin

Check out my new showoff thread!!!
http://www.yourcobalt.com/forums/veh...entral-wi.html
  #9  
Old 09-20-2010, 02:25 PM
Eyesore's Avatar
Expert
 
Join Date: Aug 2010
Location: Yarmouth, Nova Scotia
Posts: 911
Garage
Send a message via Yahoo to Eyesore
Now u know why I said Don't Quote me lol..I'm used to imports, well on my previous cars it was relays
__________________

Magnaflow Catback, Jet Performance Chip, B&M Shift+, 8000k bi-xenon H.I.Ds, and more
  #10  
Old 09-20-2010, 02:33 PM
Banned


 
Join Date: Feb 2009
Location: Mechancisburg, PA
Posts: 7,805
Send a message via AIM to camopaint0707
most all cars use relays and have the battery in the engine as well
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -7. The time now is 02:12 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2