Pinout please? - Chevy Cobalt Forum / Cobalt Reviews / Cobalt SS / Cobalt Parts
Audio/Video Talk about Chevy Cobalt Audio/Video and other mobile electronics here

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 05-20-2009, 11:27 PM Thread Starter
Newcomer
 
Join Date: May 2009
Posts: 3
Question Pinout please?

Hey everyone.

I think my mind is about to kerplode.. I need the pinout for the panasonic factory deck of my 2007 Cobalt.

A little over a year ago I took my car to an audio place to get a full system installed... Head unit, 4 speakers, amp, subs. And about 4 months ago someone stole my head unit and amp *insert sad face here*

I don't have the money to cover the insurance deductable right now, so I am trying to put the original unit back to hold me over, but it seems either the installers or the stereo thief butchered my wiring harness.

I've spent the last 5-6 hours trying to find a pinout for this deck.

Info on deck:
Panasonic Automotive Systems
Model No. 22714657
Ref No. CQ-JG2661YC
Serial 120713
Seq #323829

Car:
2007 Cobalt
JDizzy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 05-21-2009, 12:17 AM
Newcomer
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 29
Hey,
here a website that give you a layout of your cars wiring diagram. I hope this helps you.

Modified Cars, Car Radio Wiring Diagrams, Car Alarm Wiring Diagrams, Car Light Bulb Size Guides - ModifiedLife.com
greg_paiste is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 05-21-2009, 08:54 AM Thread Starter
Newcomer
 
Join Date: May 2009
Posts: 3
Thanks for your help, but...

I've been to this site. Indeed it does have a wiring diagram, but a couple of my wires have been pulled out of the plug that connects to the factory deck, and thats why I need a pinout of the deck.

Any other sugestions where I could get one?
JDizzy is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 05-21-2009, 07:25 PM Thread Starter
Newcomer
 
Join Date: May 2009
Posts: 3
Doh! >.<

Hey everyone, Thanks for the help, I feel like a total idiot now...

Apparently the random wires that aren't attached to the deck plug.. aren't factory wires, they are wired the installers added for some un-known reason. The real problem was that I didn't know that there are TWO fuse boxes on the cobalt.. I was only aware of the one under the hood.

Can anyone guess what the reason for the stereo not working? (doh! >.<)

Thanks, and I'm sorry for wasting everyone's time!
JDizzy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome