has anyone used a Axxess Adct2??? - Chevy Cobalt Forum / Cobalt Reviews / Cobalt SS / Cobalt Parts
Audio/Video Talk about Chevy Cobalt Audio/Video and other mobile electronics here

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 09-01-2009, 11:21 AM Thread Starter
Newcomer
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 11
has anyone used a Axxess Adct2???

if so does anyone know the correct wiring??

i am at a loss, i can get it to work as just a line level converter however when i try and integrate the remote wire after about 30 seconds of exiting the vehicle the sub starts making a terrible noise, like a feedback.

the problem i am having is that its not shutting off and when it does it makes that feedback noise very deep bass very loud.

any thoughts??

Axxess - 2-Channel Differential Converter for Car Amplifiers - ADCT2

thanks
jbmilman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 09-01-2009, 11:32 AM
Forum God


 
09-Cobalt-lt's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: North Vancouver, B.C.
Posts: 2,625
well i just discovered i didn't need to completely rewire my civic lol... didn't know they existed and was wondering what those plugs were. does the remote wire go into it? usually more helpfull but I'm obviously a newb with those lol. stock or aftermarket deck?
09-Cobalt-lt is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 09-01-2009, 11:39 AM Thread Starter
Newcomer
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 11
i am trying to integrate this with a stock deck so i dont have to spend the bucks on the onstar integration kit just yet.

i have used this on a previous car and it worked great, i think the problem is that the radio stays on after the key is taken out...still not sure what the deal is though...im thinking i need to go old skool and grab a remote signal from somewhere...ah well would be cool if i could do the entire install from the trunk!
jbmilman is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old 09-01-2009, 11:41 AM
Forum God


 
09-Cobalt-lt's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: North Vancouver, B.C.
Posts: 2,625
im pretty sure you still need to run the remote wire. theres a diy for hooking it up to the stock deck. pretty sure you have to run a remote wire still
09-Cobalt-lt is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 09-03-2009, 09:06 AM Thread Starter
Newcomer
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 11
well i finially got that sorted out...just needed to adjust the POTS on the unit and got a ground loop isolator also...just too much feedback..

very neat product...with the battery in the trunk i was able to install the enitre system from the trunk!
jbmilman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome