new to cobalts, not new to installs - Chevy Cobalt Forum / Cobalt Reviews / Cobalt SS / Cobalt Parts
Audio/Video Talk about Chevy Cobalt Audio/Video and other mobile electronics here

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 09-16-2009, 10:04 AM Thread Starter
Newcomer
 
Join Date: Jul 2009
Location: West Palm Beach, Fl
Posts: 3
Send a message via AIM to dyeballer Send a message via Yahoo to dyeballer
new to cobalts, not new to installs

Hi ive been installing for a while now about 2 years and done plenty of installs... but i happen to be rather stumped... hopefully one of you guys can help! My fiance has an 06 lt coupe. so for our one year i decided to throw a system in, and it has got to be one of the easiest installs i have ever done, short of a scion tC. Anyways put everything and everything seems to work except... the front door speakers, checked my wiring and it all checks out, checked out all fuses having to do with the audio and nothing wrong there, and now when i go to hook the stock head back up, i get nothing from the front speakers, i know their not blown and im trying to avoid taking the door panels off because well i know its not an issue there, any advice? the system is as follows, stock front and rear speakers, an old head unit of mine that i love the sony cdx-mp70, two power acoustik fubar 12s, and a 2000w PA amp... everythings wired up correctly... im confused.. :( help please and quick were suppose to be leaving for the other coast of florida today... lol
dyeballer is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 09-16-2009, 10:25 AM
Forum God


 
09-Cobalt-lt's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: North Vancouver, B.C.
Posts: 2,625
how did you connect the wires? did you just butt connect it? usually if you use em they wind up being a problem
09-Cobalt-lt is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 09-16-2009, 10:47 AM
Cobalt Specialist
 
TwistedBalt's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Ft Wlaton Beach Florida
Posts: 1,440
Check the RCA Cables. Maybe you have them Wired wrong. It sounds to me like they are blown. I know you said you think there not blown. But until you take the door panel off and the front speakers and hook them up to another radio to see if they play sound then theres really no way to eliminate some problems.


More Twisted then a Purple Nipple
Check out my Ride https://www.yourcobalt.com/forums/veh...in-afb-fl.html
TwistedBalt is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome