Amp power problems!!!! - Chevy Cobalt Forum / Cobalt Reviews / Cobalt SS / Cobalt Parts
Audio/Video Talk about Chevy Cobalt Audio/Video and other mobile electronics here

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 12-10-2009, 01:54 PM Thread Starter
Newcomer
 
Join Date: May 2009
Posts: 30
Amp power problems!!!!

i have a 850W clarion mono block hooked up to two twelve inch subs everything is hooked up fine except for the power cable its hooked up to the battery of the car (trunk) and it seems to not get enough power its a 4 or 8 gauge wire so it is thick enough with a 60 amp fusebox on it sometimes it works if it gets jarred into a good posiition sometimes it doesnt ....any ideas?
cobatlova is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 12-10-2009, 02:54 PM
Expert


 
killarowa's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: hawaii..... Origin: Lawton, oklahoma
Posts: 821
Garage
take it back to who wired it.... To take it to a pro nd tell them:

"I need a relay installed".....

if I were you I would get a capacitor as well but that's just me... And will run you and extra 75-100 bucks
killarowa is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome