Front speakers not working - Chevy Cobalt Forum / Cobalt Reviews / Cobalt SS / Cobalt Parts
Audio/Video Talk about Chevy Cobalt Audio/Video and other mobile electronics here

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 10-02-2008, 09:27 PM Thread Starter
Newcomer
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 29
Front speakers not working

So i unhooked my amp powering my front speakers to better conceal the wires and all that. I go and rehook my wires to my amp and my speakers are producing static noises and cutting in and out as if theres a faulty connection. This is really wierd. Do you think my crossovers are faulty or are damaged?
greg_paiste is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 10-02-2008, 11:03 PM
Forum Regular
 
nanesnj's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Sayreville, NJ
Posts: 96
Send a message via AIM to nanesnj
bad grounds is all i can think of

R6 Componet Kickers front speakers, 6x9 4way XPLOD rear speakers... Kickers Comps 12in SUBS, 4ch Hifonics ZEUS Amp. 18" Wheels. SPECTRE CAI , Full set of INTERIORS NEONS.!
nanesnj is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome