hvac and speaker issues - Chevy Cobalt Forum / Cobalt Reviews / Cobalt SS / Cobalt Parts
Chevy Cobalt Owners Lounge General Chevy Cobalt discussion

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 04-17-2008, 09:32 PM Thread Starter
Newcomer
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 27
hvac and speaker issues

Hey guys. Recently and simultaneously my rear speakers started sounding like rice krispies (snap crackle pop) constantly and my vent controls have been lost? ie no A/C at all, only heat all the time and only from the floor. i have an 08 is this a known issue?

thanks!

SQ system
H/U: Pioneer Premier 880
Front stage: Zapco Reference components
Low End: Image Dynamics
Power by Zapco DC Reference
cpik is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 04-18-2008, 07:18 AM
Contributor
 
Alpha_Male1's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Texas
Posts: 257
are any of your wires from the h/u connected to or possibly crimping the hvac wiring?

I'm A Cocky MOFO

Me Bench Pressing
...............:o
[][][]=\\=(>_<)=//=[][][]
................|
.............../ \
Alpha_Male1 is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 04-18-2008, 02:46 PM Thread Starter
Newcomer
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 27
No. The same thing happens with either the factory deck in or aftermarket. And with that I have the $100 harness to keep chimes and all functions. I checked every fuse I can find except for the relays

SQ system
H/U: Pioneer Premier 880
Front stage: Zapco Reference components
Low End: Image Dynamics
Power by Zapco DC Reference
cpik is offline  
post #4 of 5 (permalink) Old 04-18-2008, 05:12 PM
Contributor
 
Alpha_Male1's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Texas
Posts: 257
who sold you the harness....alot of vendor mistake the C2R GM24 w/ the C2R GM11

I'm A Cocky MOFO

Me Bench Pressing
...............:o
[][][]=\\=(>_<)=//=[][][]
................|
.............../ \
Alpha_Male1 is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 04-18-2008, 07:56 PM Thread Starter
Newcomer
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 27
It's from Metra. GMOS-LAN-03

problem is there with the stock radio as well. or with radio entirely diconnected

SQ system
H/U: Pioneer Premier 880
Front stage: Zapco Reference components
Low End: Image Dynamics
Power by Zapco DC Reference
cpik is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome