08 Cuts Out on Bumpy Roads/ Tach Stops - Chevy Cobalt Forum / Cobalt Reviews / Cobalt SS / Cobalt Parts
Forum FAQ's and How-to's (READ FIRST) This is a forum for all members to use when they have questions about anything on the forum.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 07-01-2018, 08:58 AM Thread Starter
Newcomer
 
twoflats's Avatar
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 1
Post 08 Cuts Out on Bumpy Roads/ Tach Stops

Hi ya'll, I am new to the forum.
I have been trying to fix a reacurring po420 , p0300 code , just insalled down stream O2 sensor. was going to install the upstream sensor too but the one they sent me turned out to be used and I am returning it. While test driving i noticed that it really cuts out badly on bumpy roads and now the tach stopped working. The tach problem happened not long ago and I fixed it with a new crank shaft position sensor and that cleared the PO300. The way it is cutting out on bumps suggest a short in a wire some where, any advise?
thanks , TJ
twoflats is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome