Cant Get Sig to Work?? - Chevy Cobalt Forum / Cobalt Reviews / Cobalt SS / Cobalt Parts
New Member Introductions For new members of YourCobalt.com to introduce themselves!

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 12-20-2009, 07:03 PM Thread Starter
Newcomer
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 5
Cant Get Sig to Work??

im new to yourcobalt.com but not to cobalt forums, but i cant get my sig to work, in preview it is showing it, but when i post something its not under my post? help please, thanks!


EDIT!!! I figured it out..
ryand15 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 12-20-2009, 07:04 PM
YourCobalt of the Month WinnerCobalt Master


 
jdmwannabee's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 1,723
WOOHOO!!!!!!!!! ANOTHER ONE! welcome to yc homie!


Just call me Mr.June____________________Flat Broke Mafia Member#2
jdmwannabee is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 12-21-2009, 04:36 AM
XFE
Wootsauce!
Staff Alumni
YourCobalt.com Premium Member


 
Join Date: Oct 2008
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 8,593
Send a message via AIM to XFE
Wow....we got to resize that sig....post some pics here>>>>https://www.yourcobalt.com/forums/pho...st-thread.html

gCobalt05 will set you up




XFE is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome