Hello Everyone - Chevy Cobalt Forum / Cobalt Reviews / Cobalt SS / Cobalt Parts
New Member Introductions For new members of YourCobalt.com to introduce themselves!

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 12 (permalink) Old 01-15-2011, 07:46 AM Thread Starter
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1
Hello Everyone

Hey Everyone, My Name is DC, I'm From Palm Coast, FL . I got a my Cobalt 2 yrs ago. I Came Across this Site while Searching " Why is there a Smell of Gas after Shutting the Car off " on Google. I dont know anything about cars. but i was Wondering why it would be doing that . Also it take a little while before The Engine starts. It Gives That Sound when its trying to start and then Starts. I Was Looking it up, and i think it could be the Fuel Module it says but im not sure. I want to Take it to the Dealer where i got it and Have them look at it, but my Warranty Ran out, I did Receive a Recall Notice last year in march I think it was, I Ignored the notice cuz i didn't see the need for it ( as the car was working fine ). If anyone could help me, that would be great, I Have a 2007 Cobalt .......
xxxxxxxDiarmuidc32164 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 12 (permalink) Old 01-15-2011, 07:47 AM
XFE
Wootsauce!
Staff Alumni
YourCobalt.com Premium Member


 
Join Date: Oct 2008
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 8,593
Send a message via AIM to XFE
Take it to the dealer. It sounds like you have the issue that correlates with the Fuel Recall.




XFE is offline  
post #3 of 12 (permalink) Old 01-15-2011, 09:27 AM
Contributor
 
boosted06ss's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Wichita, KS
Posts: 448
welcome to the site!

#Winning
boosted06ss is offline  
 
post #4 of 12 (permalink) Old 01-15-2011, 12:56 PM
Cobalt Specialist
 
SHADWFX's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: eastern PA
Posts: 1,286
Garage
SHADWFX is offline  
post #5 of 12 (permalink) Old 01-15-2011, 03:02 PM
Get Out The Sawzall
Staff AlumniCobalt Master
 
DROPPEDATBIRTH's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Sewickley, Pa
Posts: 1,856
Garage
DROPPEDATBIRTH is offline  
post #6 of 12 (permalink) Old 01-15-2011, 04:18 PM
Cobalt Specialist
 
krazedkitty's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Wisconsin
Posts: 1,437
Garage
Welcome
krazedkitty is offline  
post #7 of 12 (permalink) Old 01-17-2011, 07:52 AM
Contributor
 
Join Date: Jun 2010
Location: Charleston SC
Posts: 302
Garage
Welcome!!!
cobalt blue is offline  
post #8 of 12 (permalink) Old 01-17-2011, 11:49 AM
Contributor
 
boosted06ss's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Wichita, KS
Posts: 448
Welcome to the site!

#Winning
boosted06ss is offline  
post #9 of 12 (permalink) Old 01-17-2011, 12:41 PM
Say What again!
YourCobalt of the Month Winner
YourCobalt.com Premium Member


 
MP81's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Washington Township, Michigan
Posts: 5,983
Garage
Welcome!

Boosted must really like ya! He welcomed you twice!

1986 Chevrolet Camaro IROC-Z - Wrecked/Sold
1998 Chevrolet Cavalier - Wrecked/Donated
2007 Chevrolet Cobalt LT - M62 Supercharger, Ported Throttle Body, 42 lb/hr Injectors, Intense 2.9" Pulley, Cobra Heat Exchanger, SS/TC Exhaust, TTR Engine and Trans Mounts, Trifecta Tune, ZZP Header and Downpipe, '08+ FE5 Struts/Shocks, SSC Springs, FE5 Control Arms, SS/SC Front Swaybar, Powell Hardcore Rear Swaybar, 18" MSR 045s, Dunlop ZIIs, Nightshaded Tails/Side Markers, Shorty Antenna, Black Bowties, Black Grilles, Black Headlights, Dual JL 12" w1v2 Subs, A/D/S Front/Rear Speakers, Pioneer 7" Touchscreen, G85 Recaros, Leather Rear Seats, 160 MPH Cluster.
2014 Chevrolet Cruze Diesel - 17" MSR 013s, Black Bowties, Black Tails, UR Rear Lower Bar
1981 Chevrolet Camaro Z28 - JVC Ribbon Tweeters, SEAS Mids, Pyle Woofers, Kenwood Tape Deck, Zapco Amp/Equilizer, Ceramic-Coated Longtubes, 2.5" Pypes Stainless Exhaust, Bilstein B6 Shocks, GW U/L Control Arms, Hotchkis Springs Sway Bars, DD HDX Cluster
2017 Chevrolet Volt LT - Black Bowties
MP81 is offline  
post #10 of 12 (permalink) Old 01-17-2011, 01:23 PM
Newcomer
 
Kelly_mae's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Kentucky
Posts: 11
Garage
I had a problem with mine that was similar to yours. but mine didnt smell like gas. i was told that it was my O2 sensor was going out and that was the reason that it was not starting right.
Kelly_mae is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome