Door Speaker Problem - Chevy Cobalt Forum / Cobalt Reviews / Cobalt SS / Cobalt Parts
Problems and Service Talk about any mechanical problems you are having

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 14 (permalink) Old 06-05-2010, 01:19 AM Thread Starter
Veteran
 
Bolrae's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Dallas, Texas
Posts: 547
Garage
Door Speaker Problem

today i noticed my front right speaker wasnt working while i drove to work this morning but when i got off and got back in the car it was working fine so i know speaker isnt busted or anything but as im leaving my girls house tonight it messes up again and that speaker is the only one not working again anyone know how to fix this?

Bolrae is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 14 (permalink) Old 06-05-2010, 09:05 AM
Veteran
 
BlackLS Street's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Elberton, Georgia
Posts: 680
Garage
Send a message via Yahoo to BlackLS Street Send a message via Skype™ to BlackLS Street
I have the same problem with my front drivers side speaker...
I'm pretty sure its a loose connection somewhere but I havent really had the time to look for it really
I checked the little connector that runs from the interior of the car thru the gap between the car and the door and it worked for a little bit after messing with that but it went back
I think it could be a problem with the connection running into the actual speaker but like i said I havent had time to get into it much

I'll keep an eye on this thread to see what ppl come up with =)
BlackLS Street is offline  
post #3 of 14 (permalink) Old 06-05-2010, 11:23 AM Thread Starter
Veteran
 
Bolrae's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Dallas, Texas
Posts: 547
Garage
good to know im not the only one experiencing this i was like wtf only had car for 6 months and i dont bass that hard lol

Bolrae is offline  
 
post #4 of 14 (permalink) Old 06-05-2010, 11:35 AM
Veteran
 
BlackLS Street's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Elberton, Georgia
Posts: 680
Garage
Send a message via Yahoo to BlackLS Street Send a message via Skype™ to BlackLS Street
Yeah lol
Same here
I'm putting my lowering springs on later today but after that I'll prolly tear my car apart and try to find out whats up =)
If I get a chance to I'll let you know what I find
BlackLS Street is offline  
post #5 of 14 (permalink) Old 06-05-2010, 11:49 AM
Expert


 
JELIZA's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Sandy Lake, PA
Posts: 856
I've had this problem too... My passenger side speaker would go in and out. The connection seemed fine, but there was water leaking in and got the wires wet....



"Carpe diem"
JELIZA is offline  
post #6 of 14 (permalink) Old 06-05-2010, 04:57 PM
Veteran
 
BlackLS Street's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Elberton, Georgia
Posts: 680
Garage
Send a message via Yahoo to BlackLS Street Send a message via Skype™ to BlackLS Street
Ah yeah sometimes my AC condensates when I roll my windows down so that could be my problem...
Did you just replace the speakers?
BlackLS Street is offline  
post #7 of 14 (permalink) Old 06-05-2010, 05:28 PM
Contributor
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 365
I had the exact same problem. The front passenger speaker works now and then. Eventually it stopped working altogether. So I just got a new set of front speakers. Now it works fine.

Icydub is offline  
post #8 of 14 (permalink) Old 06-06-2010, 09:36 AM Thread Starter
Veteran
 
Bolrae's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Dallas, Texas
Posts: 547
Garage
how much does it cost for a new speaker with installation.

Bolrae is offline  
post #9 of 14 (permalink) Old 06-06-2010, 09:46 AM
Expert


 
JELIZA's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Sandy Lake, PA
Posts: 856
Quote:
Originally Posted by BlackLS Street View Post
Ah yeah sometimes my AC condensates when I roll my windows down so that could be my problem...
Did you just replace the speakers?
I just found another speaker at a junk yard and re-wired it and taped it off.



"Carpe diem"
JELIZA is offline  
post #10 of 14 (permalink) Old 06-08-2010, 08:36 PM
Newcomer
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1
i've got the same problem on both front doors....
fast03600rr is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome