Electrical Problems Cant Lock Car! - Chevy Cobalt Forum / Cobalt Reviews / Cobalt SS / Cobalt Parts
Problems and Service Talk about any mechanical problems you are having

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 07-03-2010, 12:55 PM Thread Starter
Forum Regular
 
Join Date: Sep 2009
Location: pittsburgh, pa
Posts: 83
Garage
Electrical Problems Cant Lock Car!

ok so my project has been put on hold cuz of a minor electrical issue that i have spent 3 days trying to fix... there are loose wires all over i know i shouldnt be driving my car around half done but i have no choice, well a couple nites ago i was driving i hear a spark and my headunit goes out, im like ok just blew a fuse, well i get home and my alarm system and radio dont work anymore... i checked the radio fuse was burnt and the cigarette lighter fuse was out, but the rest were fine... anybody got any ideas i cant seem to find anything that could be causing this, all the fuses look fine, im looking at chevys wireing diagrams now trying to figure this out, any advice would be helpful

soundbalt is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 07-04-2010, 12:49 AM
XFE
Wootsauce!
Staff Alumni
YourCobalt.com Premium Member


 
Join Date: Oct 2008
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 8,593
Send a message via AIM to XFE
relays?




XFE is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 07-04-2010, 12:53 AM
Cobalt Specialist


 
Nosfuratu9's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Tx
Posts: 1,442
Garage
shame shame. irresponsibility causes these issues...could have wrapped them up in electrical tape at least :P

lol, check EVERY DAMN FUSE with a fuse tester. then relays. after that i dont know where to go except hope you havent fried your radio and lock motors.
Nosfuratu9 is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old 07-04-2010, 01:15 AM
Cobalt Specialist
 
BlueFlash's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Ohio
Posts: 1,056
Garage
you check the fuses inside and under the hood? Thats what happened to my car when i was messing with the wiring for the stereo, locked up and wouldnt start bc i blew an ignition fuse under the hood somehow......


2006 Laser Blue LS - Wrecked
BlueFlash is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 07-04-2010, 09:21 AM Thread Starter
Forum Regular
 
Join Date: Sep 2009
Location: pittsburgh, pa
Posts: 83
Garage
lol i was careful, but apperantly not careful enough, everything was taped off but i guess cuz stuff isnt exactly bolted down yet, its floating and pulled loose, gonna check relays today

soundbalt is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome