Cruise Control Problem - Chevy Cobalt Forum / Cobalt Reviews / Cobalt SS / Cobalt Parts
Problems and Service Talk about any mechanical problems you are having

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 6 (permalink) Old 09-27-2010, 11:11 PM Thread Starter
Banned
 
Join Date: Aug 2010
Location: decatur,texas
Posts: 163
Cruise Control Problem

wheres the fuse for this some reason mine isnt working and i figured it might be fuse i dk what else it could be...also painted trim today and got it on my black panel anything i can use to take it off?
heathkidder is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 09-28-2010, 05:14 AM
Forum God


 
BlackARCA06's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Ohio
Posts: 2,724
Quote:
Originally Posted by heathkidder View Post
wheres the fuse for this some reason mine isnt working and i figured it might be fuse i dk what else it could be...also painted trim today and got it on my black panel anything i can use to take it off?
Mine took a crap, I had to get a new button. cost me $20.

2006 Cobalt: Bolt On's
BlackARCA06 is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 09-28-2010, 08:51 AM
Forum God
 
hailcesar75's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: broooooklyn, NY
Posts: 2,969
Quote:
Originally Posted by heathkidder View Post
wheres the fuse for this some reason mine isnt working and i figured it might be fuse i dk what else it could be...also painted trim today and got it on my black panel anything i can use to take it off?
Dude you didn't remove ur trim before painting? :shakeshead:

Time to get ur fingernail ready and scrape it off. Lol

Dropped Carbon Fiber SS, Project JDM

hailcesar75 is offline  
 
post #4 of 6 (permalink) Old 09-28-2010, 11:54 AM Thread Starter
Banned
 
Join Date: Aug 2010
Location: decatur,texas
Posts: 163
i painted the center piece around ur shifter it doesnt come off thank you very much so there for i had to tape it off and it seeped threw
heathkidder is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 09-28-2010, 02:37 PM Thread Starter
Banned
 
Join Date: Aug 2010
Location: decatur,texas
Posts: 163
bump no1 can help?
heathkidder is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 09-28-2010, 08:51 PM
Cobalt Specialist
 
Nighthawk243's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Pittsburgh, Pistolvania
Posts: 1,218
Garage
Try disconnecting the negative terminal of the battery for 15 minutes. Might just be a computer fluke.


GM Stage II | 2nd Gen Projectors | 5000K Low Beams | 3000K HID Fogs | LED Tails| SS/TC Seats
▲RIP 2007 G5: Totalled 1/26/10▲
Nighthawk243 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome