Cranks but no start - Chevy Cobalt Forum / Cobalt Reviews / Cobalt SS / Cobalt Parts
Problems and Service Talk about any mechanical problems you are having

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 04-10-2017, 05:58 PM Thread Starter
Newcomer
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 4
Cranks but no start

Hey new to the forum. Just put in a 2.2 ecotec in my 06 cobalt. Drove flawless for couple hundred miles until I took it to a car wash and gassed it up +20 miles. Stalled doing 60 down the road, towed it an started the next morning and it shut off when it reached temp. Swapped out crank sensor and now won't start at all. Any ideas?

Sent from my SM-G900V using Tapatalk
rachuy.cody is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 04-28-2017, 04:21 PM
Prospect
 
Join Date: Mar 2017
Location: Sacramento, CA
Posts: 20
Quote:
Originally Posted by rachuy.cody View Post
Hey new to the forum. Just put in a 2.2 ecotec in my 06 cobalt. Drove flawless for couple hundred miles until I took it to a car wash and gassed it up +20 miles. Stalled doing 60 down the road, towed it an started the next morning and it shut off when it reached temp. Swapped out crank sensor and now won't start at all. Any ideas?

Sent from my SM-G900V using Tapatalk
Can you hear the fuel pump running when you turn the key before you start it? How many miles are on it?
Robert Moitoza is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome