Getting Error Messages - Chevy Cobalt Forum / Cobalt Reviews / Cobalt SS / Cobalt Parts
Tech Problems Technical problems with the site or your account

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 8 (permalink) Old 01-17-2010, 07:54 PM Thread Starter
XFE
Wootsauce!
Staff Alumni
YourCobalt.com Premium Member


 
Join Date: Oct 2008
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 8,593
Send a message via AIM to XFE
Getting Error Messages

Ok, starting earlier today i started getting error messages when i was opening links to new tabs. I am not the only one getting these messages. Next time it happens im going to take a screenshot. I know YC.com rarely has problems like this but i just wanted to see who else is getting it.

I am using Firefox

Let us know by posting up.
What browser are you using.




XFE is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 8 (permalink) Old 01-17-2010, 09:00 PM
Banned


 
Join Date: Feb 2009
Location: Mechancisburg, PA
Posts: 7,805
Send a message via AIM to camopaint0707
using firefox, i got three blank screens in the last hour, after I post it goes blank then i have to reload the page, idk how to take a screen shot



camopaint0707 is offline  
post #3 of 8 (permalink) Old 01-17-2010, 09:12 PM
Contributor
 
droflakcin's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: 757
Posts: 255
Garage
Send a message via MSN to droflakcin Send a message via Yahoo to droflakcin
firefox is being stupid lately.. everytime i go to yahoo, firefox does not respond..



2005 Chevy Cobalt LS

I like constructive criticism.
https://www.yourcobalt.com/forums/veh...tml#post321632
droflakcin is offline  
 
post #4 of 8 (permalink) Old 01-17-2010, 10:09 PM
Cobalt Specialist


 
Join Date: Sep 2008
Location: Huntington, TX
Posts: 1,306
Garage
ive never had an error here at YC

im using safari
dman090 is offline  
post #5 of 8 (permalink) Old 01-17-2010, 10:14 PM
Admin


 
Admin's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Southern California
Posts: 1,651
Garage
The server was overloaded a few hours ago so I reset it.. had to flush the memory
Admin is offline  
post #6 of 8 (permalink) Old 01-17-2010, 10:17 PM Thread Starter
XFE
Wootsauce!
Staff Alumni
YourCobalt.com Premium Member


 
Join Date: Oct 2008
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 8,593
Send a message via AIM to XFE
Quote:
Originally Posted by Admin View Post
The server was overloaded a few hours ago so I reset it.. had to flush the memory
OK, Sounds good. Thanks for taking care of it, figured it wasn't too big of a deal. Again, ADMIN delivers!




XFE is offline  
post #7 of 8 (permalink) Old 01-18-2010, 03:56 AM
Contributor
 
Join Date: Nov 2008
Location: Clovis, NM.
Posts: 360
Garage
Quote:
Originally Posted by camopaint0707 View Post
using firefox, i got three blank screens in the last hour, after I post it goes blank then i have to reload the page, idk how to take a screen shot
Hit- Print Screen button.......
Then open paint and click EDIT...
Then paste it and there you go.

PRINTED SCREEN PIC.

07 G5 GT

Cherry's Tree


Randy
Now serving Boost
272whp 276wtq @10psi
Cherry GT is offline  
post #8 of 8 (permalink) Old 01-18-2010, 09:06 AM
Admin


 
Admin's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Southern California
Posts: 1,651
Garage
Camo I believe that issue is because of the advertisements.. if your last post is the beginning of a new page in a thread it will cause the screen to go white and not do anything.
Admin is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome