Is Anyone else Have This Problem - Chevy Cobalt Forum / Cobalt Reviews / Cobalt SS / Cobalt Parts
Tech Problems Technical problems with the site or your account

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 01-26-2010, 07:01 PM Thread Starter
YourCobalt.com Premium Member
 
fstcvyclbrd's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Pa. last i checked
Posts: 70
Cool Is Anyone else Have This Problem

It seem that the forum pages scroll them self. I have been checking with another pc forum to find out if it is my computer ,a bug or what it may be. Here is what I seem to be getting when looking over the home page the forum post will scroll to the bottom and then back up like someone is using my computer to look over the forum.
I use dial-up so to hack in would be a waste of there time.
The only thing that I can find that could make this happen is when new post are coming in and the server is overloaded the forum will jump. And due to my slow connection I notice it.
I will keep checking on this through PCHF and bring any finding here.
fstcvyclbrd is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 01-26-2010, 07:03 PM
XFE
Wootsauce!
Staff Alumni
YourCobalt.com Premium Member


 
Join Date: Oct 2008
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 8,593
Send a message via AIM to XFE
I have never had this problem. And rarely does YC's server get overloaded (Thanks ADMIN! )
So It could be your computer maybe.




XFE is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 01-26-2010, 08:04 PM
Contributor
 
youthminguy's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Holmes, NY
Posts: 455
Garage
Send a message via AIM to youthminguy
i get that occasionally when the page first loads as the browser resizes it w/ the ads. but it happens once maybe 3-10 seconds after the page loads then its done.



'08 coupe special edition, blue bowties, red streetglow footwell LED's, red razo race pedals, custom build SRI, pioneer avh-p3100dvd headunit, shorty antenna, Kicker 07DS600 speakers, cobalt 3rd brake light decal
youthminguy is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 01-27-2010, 04:06 AM Thread Starter
YourCobalt.com Premium Member
 
fstcvyclbrd's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Pa. last i checked
Posts: 70
Ok someone take me out and shoot me . I found the problem Bad Mouse.
looks like the cat has a new toy . The scroll wheel seems to be on it last leg and that is what the problem is.
fstcvyclbrd is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome