"Don't have permission" problem - Chevy Cobalt Forum / Cobalt Reviews / Cobalt SS / Cobalt Parts
Tech Problems Technical problems with the site or your account

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 01-19-2014, 05:27 PM Thread Starter
Super Moderator
 
swanman35's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: SWPA
Posts: 2,068
"Don't have permission" problem

Ok I was trying to reply to a few posts and after I would press submit ( mobile app) it told me I don't have permission to reply. I'm not sure if I'm the only one this has happened to or not. Just letting you guys know to see if it's actually a problem

Sent from AutoGuide.com Free App
swanman35 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 01-19-2014, 05:27 PM
Staff Alumni
 
money_man's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Halifax, N.S
Posts: 3,127
If you ask nicely.

2009 Ford Escape Limited - 3.0L, 6 speed auto, 4x4, 25/33 city/hwy imp mpg.
2017 F150 XLT-XTR - 5.0L, 4x4, 3.55's, E-locker, xtr chrome package, fx4 off-road package.
20/25 imp mpg
money_man is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 01-19-2014, 05:39 PM
Super Moderator
YourCobalt.com Premium Member


 
Coby7's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Magnetic Hill, New-Brunswick
Posts: 11,819
Garage
Are you logged in?

Every minute spent angry is a happy minute lost for ever and ever!!!
Drives 2016 Cocoa Buick Encore 1.4L Turbo auto KL4CJDSB2GB652675
Drives 2016 Sunset Orange Trax LT1 1.4L Turbo auto 3GNCJPSB8GL142716

Never drive faster than your guardian angel can fly
Coby7 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome