Cookie Problems? - Chevy Cobalt Forum / Cobalt Reviews / Cobalt SS / Cobalt Parts
Tech Problems Technical problems with the site or your account

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 7 (permalink) Old 01-16-2008, 06:37 PM Thread Starter
Veteran
 
nugz's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Vallejo, California
Posts: 561
Cookie Problems?

When I log on, all new threads are highlighted. But the first time I click a new thread all highlights disappear. Its like the forum is marking itself read....Anyone else having this issue or am I the only one again?...lol

nugz is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 (permalink) Old 01-16-2008, 06:38 PM
Expert
 
dduffy2005's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: White Bear Lake, MN
Posts: 768
Quote:
Originally Posted by nugz View Post
When I log on, all new threads are highlighted. But the first time I click a new thread all highlights disappear. Its like the forum is marking itself read....Anyone else having this issue or am I the only one again?...lol
again. you are the only one....haha

dduffy2005 is offline  
post #3 of 7 (permalink) Old 01-16-2008, 07:10 PM Thread Starter
Veteran
 
nugz's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Vallejo, California
Posts: 561
Dammit...lol

nugz is offline  
 
post #4 of 7 (permalink) Old 01-16-2008, 07:11 PM
Contributor
 
NoMe4u's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Gastonia, NC
Posts: 463
Send a message via MSN to NoMe4u Send a message via Yahoo to NoMe4u
when i click on it it's not bold anymore cause it shows i've read it. it's like that all the time

NoMe4u is offline  
post #5 of 7 (permalink) Old 01-16-2008, 07:16 PM
Forum Regular
 
blkbalt06's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: London, OH
Posts: 192
Send a message via AIM to blkbalt06
i've had it happen to me once.

blkbalt06 is offline  
post #6 of 7 (permalink) Old 01-16-2008, 07:37 PM Thread Starter
Veteran
 
nugz's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Vallejo, California
Posts: 561
Quote:
Originally Posted by NoMe4u View Post
when i click on it it's not bold anymore cause it shows i've read it. it's like that all the time
When I am looking at the main forum page, the ones with new posts are highlighted. But when I click on the forum I want to check, the posts aren't highlighted and then I go back to the main page and nothing is highlighted anymore, without reading one post.

nugz is offline  
post #7 of 7 (permalink) Old 01-16-2008, 08:36 PM
mind4engineering
Guest
 
Posts: n/a
sometimes when i log on, the main page says ###new posts..then i click new posts button....and it tells me there arnt any new posts...so i have to look at new posts from last 24 hrs......no fun
 
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome