Trans Noise - Chevy Cobalt Forum / Cobalt Reviews / Cobalt SS / Cobalt Parts
Transmission All about the Chevy Cobalt Transmission

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 10-16-2015, 01:26 PM Thread Starter
Newcomer
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 6
Trans Noise

09 Cobalt, Auto, Ecotec. Have a grinding noise coming from my drive line. When I jack up the left side and put it in drive and accelerate there is no noise. When I go to the right side the noise is present. So I changed the half shaft and wheel hub bearing. While it was apart I took the old CV apart and inserted the cup that goes into the trans (not sure the name) and ran it as mentioned above and NO NOISE!! I figured I was good to go and reassembled the whole thing and the noise is present again. Funny thing is that it does not make the noise when I select 1 on the gear shift lever. As soon as I shift to 2 or D the noise comes back in. I'm thinking it is the final drive bearing on the passenger side. But why wouldn't it grind in all gears? Is there a trans guru on here has experience or knowledge that could explain this issue?
RetroTA is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome