Updated Smartphone Feedback Thread - Page 3 - Chevy Cobalt Forum / Cobalt Reviews / Cobalt SS / Cobalt Parts
YourCobalt.com Site Issues Any technical site issues or problems please post in here or any suggestions on how to improve the site.

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #21 of 50 (permalink) Old 12-09-2014, 12:19 PM
Super Moderator


 
Plain Jane's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: Montreal, Quebec
Posts: 3,860
Garage
Quote:
Originally Posted by swanman35 View Post
I use the app, except now when I wanna upload pics I just use the new thing
I haven't figured that out yet.

'07 Eclipse GT build thread - 280whp, 254wtq
Plain Jane is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #22 of 50 (permalink) Old 12-10-2014, 07:42 AM Thread Starter
Admin
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 208
Garage
Quote:
Originally Posted by Plain Jane View Post
I haven't figured that out yet.
When you're posting on the forum using the enhanced mobile if you tap the right corner where the 3 dots are while you're writing your message, there is option to add an attachment. Try it out : )


~ dm, community support
Administrator is offline  
post #23 of 50 (permalink) Old 02-20-2015, 06:57 PM
Super Moderator


 
Plain Jane's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: Montreal, Quebec
Posts: 3,860
Garage
Got it. I'm having a rather annoying issue now, more so when I'm off wi-fi. The page would either fail to load, even after refreshing, or it would freeze and I would have to open a new tab. I'd estimate a 1 in 10 failure rate. Not sure if it's an Android related problem or what. Anyone else experience this?

'07 Eclipse GT build thread - 280whp, 254wtq
Plain Jane is offline  
 
post #24 of 50 (permalink) Old 02-20-2015, 07:06 PM
Cobalt Master
 
rrob5382's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: MI
Posts: 1,518
I haven't tried the enhanced view since week one, the regular view was always faster for me.... maybe it's different now...

Quote:
Originally Posted by Plain Jane View Post
Speed isn't everything. Sometimes, you just need a little style and flare in your motoring.
rrob5382 is online now  
post #25 of 50 (permalink) Old 03-17-2015, 07:51 AM
Forum Regular
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 52
I tried it last night on my note and wasn't a fan. I went back to the normal look.

Boomer is offline  
post #26 of 50 (permalink) Old 03-18-2015, 09:25 AM Thread Starter
Admin
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 208
Garage
Thank you for giving it a try! Could you please let us know which part of the mobile view turned you away from it? Also, information about your mobile device, operating system and browser would help us greatly.

Thank you!

~KM
Administrator is offline  
post #27 of 50 (permalink) Old 03-18-2015, 10:06 AM
Contributor


 
Maple_man's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Location: Monessen, pa
Posts: 266
Garage
I have a Droid Ultra, version 4.4.4, my browser is google chrome. whenever i try and access the mobile site it shows the header that is red that has the YC.com logo and the rest of the page is blank, idk why but i cant get on it at all, nothing comes up. i also was wondering if there was an app? i seen that someone commented about an app, maybe if i tried the app it would be better, thanks!

The Land Shark is coming for you!

Quote:
Originally Posted by Coby7 View Post
His iron was too hot and to big.
Bone stock 2006 Cobalt LS Laser Blue

https://www.yourcobalt.com/forums/veh...ml#post1340434
Maple_man is offline  
post #28 of 50 (permalink) Old 03-18-2015, 12:27 PM
Super Moderator
 
swanman35's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: SWPA
Posts: 2,068
Quote:
Originally Posted by Administrator View Post
Thank you for giving it a try! Could you please let us know which part of the mobile view turned you away from it? Also, information about your mobile device, operating system and browser would help us greatly.

Thank you!

~KM
I don't mind it, and I love the way you can post pictures directly throuh the site. However I like the app more just because I'm used to it.
swanman35 is offline  
post #29 of 50 (permalink) Old 03-18-2015, 01:31 PM
Cobalt Master
 
rrob5382's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: MI
Posts: 1,518
Quote:
Originally Posted by Maple_man View Post
I have a Droid Ultra, version 4.4.4, my browser is google chrome. whenever i try and access the mobile site it shows the header that is red that has the YC.com logo and the rest of the page is blank, idk why but i cant get on it at all, nothing comes up. i also was wondering if there was an app? i seen that someone commented about an app, maybe if i tried the app it would be better, thanks!
pretty much the same thing for me.... takes about a minute and a half to load any page through the enhanced mobile view..... i never much cared for the app either though so i just stick with the regular web page, Galaxy S4 on 4.4.4 if it makes any difference....

Quote:
Originally Posted by Plain Jane View Post
Speed isn't everything. Sometimes, you just need a little style and flare in your motoring.
rrob5382 is online now  
post #30 of 50 (permalink) Old 03-19-2015, 06:47 AM
Contributor


 
Maple_man's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Location: Monessen, pa
Posts: 266
Garage
if there is an app ive never used it, i tried looking for an app yesterday but couldn't find one. i have issues with my google chrome not wanting to load the page at all.

whats the app ill try it out.....

The Land Shark is coming for you!

Quote:
Originally Posted by Coby7 View Post
His iron was too hot and to big.
Bone stock 2006 Cobalt LS Laser Blue

https://www.yourcobalt.com/forums/veh...ml#post1340434
Maple_man is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome