Chevy Cobalt Forum banner

Discussions Showcase Albums Media Media Comments Tags Marketplace

1-9 of 10 Results
  1. Problems and Service
    I have a 2.2 2009 cobalt LT auto trans. The main issue has been an engine misfire, po300. my first solution was changing out the spark plugs AND the coil packs. Dropped me about 200 dollars and fixed the problem for a good 2 weeks. Started happening again. I also noticed at this point an...
  2. Problems and Service
    This is my first post on this forum, but I figured I'd give it a shot since there is a lot of good information and a lot of knowledgeable people out here. About a month and half ago I had gotten a CEL. It happened when I once stepped on the gas after taking a left turn. It could've happened...
  3. Transmission
    I have a 2006 Cobalt LT coupe 2.2 at 130K miles. Ran great since I bought it around 124K miles. A little background of what I've done since what I'm going to explain started: Replaced both up and downstream O2 sensors as they were bad, and changed out the exhaust (catback) since it was...
  4. Problems and Service
    This morning I experienced the most bizarre problem I have ever had with a vehicle. I started my '10 Cobalt LS1 engine (cold, high 60s) and noticed that the running engine was making a loud clicking sound. After about 20 seconds of running the engine with the clicking noise I decided to turn...
  5. Problems and Service
    Hey everyone I have been having some extra problems with my 2007 Cobalt SS sedan lately, and I say extra because ive been having a CEL (over the past year) which ive had read before and it was a rich code, I dont remember the code but I believe it was bank 1 rich. Anyway, in the past 2 weeks I...
  6. Problems and Service
    About two months ago my car threw a code for a multiple misfire, I changed the coil, plugs, and wires.. None of this fixed the issue, so I checked valves and fuel related issue, still no change. Finally, I replaced the ignition control module, which fixed the issue. Now the misfire is back...
  7. Problems and Service
    I own a 2006 Cobalt LT sedan. My CEL comes on whenever the heat or a/c is used, then goes back off after a few days of not using them at all...any ideas before I have to hook it up to a reader?
  8. Problems and Service
    Hi everyone. I recently had the check engine light come on and when I scanned it, it gave me the P0449 code. I noticed that there hasn't been the usual tapping sound from the trunk after starting the car, so I replaced both the evap canister solenoid valve and the purge solenoid valve, but the...
  9. Problems and Service
    Since last feb. when I got gas siphoned out of my tank my CEL has been coming on and usually staying on. The codes has been the following: PO455: EVAP System Leak PO496: EVAP High Purge Flow My MPG has gone down some. I went from mid 30's to upper 20's. Any ideas as to what the problem is...
1-9 of 10 Results
Top