Chevy Cobalt Forum banner

Status
Not open for further replies.
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
10 Posts
Discussion Starter #1
Hi. Looking for some guidance with my 07 Cobalt that has 57,000 miles on it. My first incident was I went to start my car and the exterior lights stayed on until it killed the battery and needed recharged. After that four times it hasn't started and I go through the passcode lock sequence and then it will start. Twice when I got to work, I turned the key off and the engine kept running without the key. I drove it around for awhile and then it would turn off. Sometimes I have gauge lights and sometimes I don't. I had it put on a scanner twice and nothing showed up. I have a new battery in it. Anyone else have the same thing occur or any ideas of what is wrong with it? Not ready to give my car up yet :frown2:
Thanks in advance for any help you can give me!!

Jo
 

·
Super Moderator
Joined
·
11,821 Posts
Sounds like a bad ignition switch, I assume you had the recall done.... All of the stuff you mention is controlled by the BCM. Try pulling the connectors off the BCM and reseating them good. May or may not help but worth a try and cost nothing. Maybe add dielectric grease while you're at it to keep moisture out.
 

·
Registered
Joined
·
10 Posts
Discussion Starter #3
Hi Coby, I did have the ignition switch recall done. I will reseat the BCM connectors and see if that helps. Thanks so much for your quick reply and help....much appreciated!! Have a nice day! Jo
 

·
Super Moderator
Joined
·
11,821 Posts
Maybe plug an un-plug a few times to clean corrosion if any and improve contact surface.
 
1 - 4 of 4 Posts
Status
Not open for further replies.
Top