Chevy Cobalt Forum banner

Status
Not open for further replies.
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter #1
Hi everyone,

So I recently got this upgrade for my 2009 cobalt LT headlamps (Halo Projector Led Headlights from Spyder). I connected the wires like normal, LEDs and Halos to DRL, and plug the blue thing. But here's my situation....

1. When my headlamp lever is at AUTO, during daytime (DRL), only the low beam on the driver's side works, the passenger's one doesn't. At night, the driver's side's one turns off and the passenger's one is then on.

2. When my headlamp lever is at LOW BEAM, only the passenger's side is on.

3. When I put on HIGH BEAM, both high beam lamps are NOT on during daylight (I guess this's obvious?) but at night they are ok.

4. When I flash, all lamps are on.

From the above diagnosis, it's obvious that the bulbs all work, but not the circuitry I guess. I'm new to car, so anyone understands what's going on?

Note: it was fine with the original headlamps. I think the blue plugs on the new ones are mis-wired? Also, the LEDs and Halos work just fine, no problem with them.

Thank you,
AV
 

·
Super Moderator
Joined
·
11,821 Posts
Yeah it looks like a DRL and low beam wire are swapped or your set was designed for 05-06 which has DRL separate from low beam.

09 Cobalt

 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter #3
[FIXED] Funny (new) Headlamp Problem (09 Cobalt LT)

Turned out the left low beam fuse was broken. Replacing it fixed the problem haha.

Thank you Coby!!!
 
1 - 3 of 3 Posts
Status
Not open for further replies.
Top