Chevy Cobalt Forum banner

Status
Not open for further replies.
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
803 Posts
Discussion Starter #1
so my radio (Pioneer AVHP-4300DVD) has been in for a while now, but i was trying to wire in the reverse camera.

i went to put the radio back in and i believe an exposed wire hit some metal in the back of the dash there.. radio goes black :(

now no radio and oddly no TPMS, car runs fine and everything else works, i hope its just a fuse (pulled a couple and they were still good)

didnt know if this happened to anyone or if you have any suggestions. thanks.
 

·
Super Moderator
Joined
·
11,821 Posts
Yes, radio fuse also supplies RCDLR so your remotes probably don't work either. Always disconnect battery before doing any electrical work.
 

·
Registered
Joined
·
803 Posts
Discussion Starter #3
i know i know the thing is i did unplug the battery, it took me a few times to wire it in and i had disconnected it probably four times that day.. the one time i didnt... boom!

i learned my lesson, i ALWAYS pull it for everything now.

---------- Post added at 11:57 AM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------

is RDO #23 (15A) the radio fuse?

---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 11:57 AM ----------

just went out and checked... yup it was blown. i should have just PM'd you coby since i knew youd chime in first
 

·
Super Moderator
Joined
·
11,821 Posts
On forum is better because others learn from your mistakes. lol
 
1 - 4 of 4 Posts
Status
Not open for further replies.
Top